KADROMUZ

Duygu ÇAKIROĞLU - Müdür Yardımcısı

1987 Yılında Konya’nın Ilgın İlçesinde doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden 2009 yılında mezun oldu ve 2015 yılında yine aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. 2009-2020 yılları arasında sırasıyla Bilecik/Söğüt, Çanakkale/Ayvacık, Konya/Merkez ve Çanakkale/Bayramiç ilçelerinde öğretmenlik görevini yerine getirdi. 01.09.2020 tarihinden itibaren okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Yüksek lisans çalışmasını  Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yönetim Süreçlerinin İşleyişinin Yönetici ve Öğretmen Görüşlerine Göre Değerlendirilmesi” üzerine yapan Duygu ÇAKIROĞLU, Yüksek Lisan Döneminde Editörlüğünü Prof. Dr. Ebru Aktan Acar’ın yaptığı “Erken Çocukluk Eğitim Mozaiği” isimli Erken çocukluk eğitimi üzerine model ve yaklaşımların anlatıldığı kitapta iki bölümün yazarlığı görevini üstlenmiştir.

E-Posta