Çocuk Kulübümüz

Çocuk Kulübü Amacı : Okul öncesi eğitim kurumlarında devam eden çocukların, eğitim saatleri dışındaki zamanlarda ilgi alanlarına yönelik sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel alanlarda eğitimlerinin ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesidir.

ÇOCUK KULÜBÜ KAYIT ZAMANI :

Çocuk kulübü kayıtları eğitim ve öğretim yılı kayıtları ile birlikte 1 Temmuz'da  başlar,  eğitim ve öğretim yılı süresince devam eder. Yarı yıl tatili, ara tatiller ve yaz tatilinde Çocuk Kulübü uygulanmamaktadır.

Çocuk kulübü çalışma saatleri eğitim-öğretim zamanlarında 5 gün 13.00-17.10 arasındadır.

Sayın velimiz;  Çocuk Kulübü programını ve ödeme planını siz velilerimize; eylül ayında yaptığımız veli toplantılarımızda vereceğiz.

Çocuk kulübünde  okul aşçılarımız tarafından hazırlanan öğle yemeği ve ikindi beslenmesi de vermekteyiz.

ÇOCUK KULÜBÜ ETKİNLİKLERİMİZ:

Haftalık ders programı eğitim-öğretim başlamadan evvel siz velilerimize verilmektedir. Çocuk kulübünde 13.00-17.10 saatleri arasında aşağıdaki etkinliklerin birçoğuna çocuk kulübümüzde yer verilmektedir.

•       Yabancı Dil (İngilizce)
  •        Fen-Deney
  •       Geleneksel Çocuk Oyunları
  •        Müzik,Moderns Dans, Orf vb.
  •       Erken Okur-Yazarlık Çalışmaları
  •        Değerler Eğitimi
  •       Beden Eğitimi – Spor
  •        Proje Çalışmaları
  •        Drama
  •        Okul Öncesi Eğitim etkinlikleri, vb. diğer etkinlikler

ÖDEME PLANI: Çocuk Kulübü aylık ödeme planları; siz velilerimize kayıt döneminde, ayrıca 1.dönem ve 2.dönem başlamadan evvel verilmektedir.

Çocuk kulübü ödemeleri 1.dönem için ayrı, 2.dönem için ayrı olarak memur maaş katsayısına göre değişir ve güncellenir.

Çocuk kulübü isteğe bağlı bir uygulama olup 1 ay ücret yatırılmaması halinde yönerge gereği çocuğun kayıdı silinir ve çocuk kulübüne alınmaz.

(2023-2024 yılı 2.döneminde aylık çocuk kulübü ödemesi 3.595TL olarak belirlenmiştir.)

ÇOCUK KULÜBÜ HESAPLARI:

Hesap Adı  : HÜSEYİN AKİF TERZİOGLU ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİGİ

HALK BANKASI/Çanakkale Şubesi : 638 – 16000192

(IBAN  NO   : TR15 0001 2009 6380 0016 0001 92)

Çocuk Kulübü ücretleri; her ayın 15-18 arasında dekontta çocuğun adı-soyadı olacak şekilde yatırılmalıdır. Otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.