KADROMUZ

Murat KARAKAYA - Okul Müdürü

Osmaniye ili Düziçi ilçesinde doğdu. İlk ve Orta okulu Adana ilinde okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde lisans ve yüksek lisansını tamamladı. 2006-2012 tarihleri arasında okul müdürlüğü, 2012-2015 tarihleri arasında okul müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminde görev aldı. 2015-2020 yılları arasında Çanakkale Atatürk Anaokulunda okul müdürlüğü görevinden sonra 26 Haziran 2020 tarihinden itibaren okulumuzda okul müdürü olarak göreve başladı.

ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Okul

Bölüm

Ortaöğretim

Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi

Önlisans

Açık Öğretim Fakültesi

Sosyal Bilimler

İstanbul Üniversitesi

Sosyal Hizmet

Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği

Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi

Yüksek lisans çalışmasını  “Eğitimde İletişim Modelleri” üzerine yapan Murat KARAKAYA, Mayıs/2014´ te Bükreş-ROMANYA Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) Üniversitesinde "IV . Sosyal ve Davranış Bilimleri Avrupa Konferansı"nda bildiri sundu. 2014 yılında Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünce tertip edilen "Eğitimde Farklılaşma Çalıştayı"nda yer aldı, editörlüğünü paylaştı.

E-Posta