Ziyaretçi/Tedarikçi Talimatı

Sayın Ziyaretçiler/ Tedarikçiler Hoş Geldiniz,

Lütfen Talimatlara ve Uyarı Levhalarına Uyunuz.

1. Okulumuz genelinde güvenlik kameraları kayıt almaktadır.

2. Okulumuz açılış ve kapanış saatlerini dikkate alınız.

3. Ziyaretçi ve tedarikçilerimiz okul içinde mümkün olduğu kadar kısa süre kalınız

4. Girişlerde lütfen el dezenfektanı kullanınız. El hijyeni kurallarına uyunuz.

5. Ziyaretçi ve tedarikçilerimiz; kurumumuzda bulunduğunuz sürece, “İş Güvenliği ve Acil Durum Uyarı İşaretlerine” uyunuz.

6. Sınırlandırılmış Bölümlere Girmeyiniz. Uyarı İşaret ve Levhalarına, Güvenlik Kurallarına Uyunuz.

7. Okul Alanı ve Çevresinde Sigara İçmek Yasaktır.

8. Alçak Sesle Konuşun, Başkalarını Rahatsız Etmeyiniz.

9. Acil Durumlarda Talimatlara Uyunuz. Tahliye Planını Uygulayınız, Binayı Terk Ediniz.

10. Salgın durumunda tüm ziyaretçiler maskeli olarak okulumuza giriş yapmalıdır.

11. Salgın Durumunda tüm ziyaretçilerin ve tedarikçilerin vücut sıcaklığı ölçülmelidir. Bakanlık genelgesine uygun olarak 37.5 C ve üzeri ateşi tespit edilen çalışanların İşyerine girişi mümkün olmamalıdır

12. Salgın Durumunda yüksek ateş tespiti halinde, karantina odasında izolasyon sağlanarak derhal 112 aranmalıdır.

13. Ziyaretçiler ve tedarikçiler kuruluşa girmeden önce salgın hastalıkları önlemeye yönelik alınan kılavuzda bahsedilen ve kuruluşça hazırlanmış olan tedbirler uygulanan kurallar ve iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirilmeli ve bu kurallara uyacağını dair Ziyaretçi Ve Tedarikçi Taahhüt Formu imzalatılmalıdır, kuruluşa her türlü bu kontrolsüz giriş engellenmelidir.

Murat KARAKAYA