DENEYEREK ÖĞRENİYORUZ VE RESİMLE ANLATIYORUZ PROJESİ

Okulumuz öğretmenlerinden 5/C sınıfı öğretmeni Özge DEMİR in ortak olduğu "Deneyerek Öğreniyoruz ve Resimle Anlatıyoruz" e-twinning projesi kasım ayında başlamıştır.

Proje süreci; Okul öncesi yaş grubu çocuklarının yaparak yaşayarak öğrenme ilkesinden yola çıkarak çocuklar önce evde ailesi ile birlikte deneyi hazırlayıp, uygulayacaklardır. Daha sonra her hafta bir çocuk uzaktan eğitim ile  canlı derslerde  arkadaşlarına birbirlerinden ilginç deneyler sunacak ve yapılan deneyi gözlemleyen çocuklar gözlemlerini daha önceden hazırlanan deney sayfalarına resim yolu ile anlatacaklardır. Bu sayede çocuklar hem aileleri ile kaliteli vakit geçirecek hem de yeni bilgiler öğrenerek, arkadaşlarına sunarken özgüvenlerinin gelişmesine ve akran eğitimi yapılmasına olanak sağlayacaktır. Bu zamana kadar birbirinden farklı 6 deney başarıyla gerçekleştirilmiştir.

04-01-202104-01-202104-01-202104-01-202104-01-202104-01-2021